Seafood Trainee har vært en stor suksess siden oppstart i 2016, og 54 traineer har i løpet av kull 1 og 2 fulgt programmet. I dag lyser vi ut stillingene for kull 3.

Bedrifter i sjømatnæringen er igjen på jakt etter de beste hodene og søker etter traineer til kull 3. Både bedrifter og traineer er svært fornøyd med programmet og vi forventer at også i denne runden vil vi motta mer enn 400 søknader til stillingene hos sjømatbedriftene.

I det første kullet var det 28 som fulgte traineeprogrammet. De fleste av disse har fått spennende stillinger i bedriften de har vært trainee hos.

Flere av våre partnere som Marine Harvest, Lerøy, Grieg Seafood og Cargill er allerede ombord, og klar for å ta i mot nyutdannede kandidater med bachelor- eller mastergrad innen økonomi, samfunnsfag, teknologi, IT og prosessutvikling, biologi, havbruk, fiskehelse, kommunikasjon, markedsføring, HR, HMS, kvalitetsarbeid og juss. Bedriftene har bruk for ulike typer kompetanse i ulike verdier av verdikjeden både innen fiskeri og havbruksnæringen.

Søknadsfristen er 10. januar. Bedriftene vil selv velge ut kandidater, og det forventes at prosessen blir ferdigstilt innen 1. april 2018.

Stillingsannonse les HER.

Les mer om programmet HER.