Our Seafood Trainees has participated at the seafood EXPO in Brussels this week

Program

Tirsdag 24.4
Kl. 08:00               Frokost Hotell Bloom
Kl. 09:00               En dag med markedsføring – Norges Sjømatråd
Kl. 11:30               Lunsj
Kl. 12:30               Introduksjon til casejobbing – Norges Sjømatråd
Kl. 16:30               Oppsummering og avslutning
Kl. 20:00               Middag, Le Bistro

Onsdag 25.4
Kl. 08:00               Frokost og utsjekking
Kl. 09:00               Avreise til Seafood Expo
Kl. 10:00               Seafood Expo (se eget program)
Kl. 12:30               Lunsj (ordnes av den enkelte)
Kl. 14:00               Avreise messe til togstasjon med buss
Kl. 15.13               Tog til Paris

Kl. 16:35             Ankomst Paris, spasere til hotell, ibis Paris Gare de l’Est TGV
Kl. 16.50             Lett måltid på hotellet ved ankomst
Kl. 19:15             Buss fra hotellet til Square du Vert Galant, 75001 Paris
Kl. 19:45             Båtcruise på Seinen med selskapet Vedettes du Pont Neuf
Kl. 20.45             Båttur ferdig. Ti minutter å gå til restauranten           
Kl. 21:00             Middag på AG Les Halles, restauranten til Alan Geaam, som fikk en stjerne i Michelin-guiden 2018. Han vil være til stede og utarbeider en meny med norsk sjømat
Kl. 00.00             Buss tilbake til hotellet. Hente varme klær

Torsdag 26.4
Kl. 01:15               Avgang med buss fra hotellet
Kl. 02:00               Ankomst Rungis, Fiskemarkedet utenfor Paris. Omvisning på Rungis av bedriften R&O Seafood Gastronomy
Kl. 04:00               Transport tilbake til hotellet
Kl. 08-10:00         Frokost hotell,  ibis Paris Gare de l’Est TGV
Kl. 11:00               Avreise hotell. Alle må ordne med transport til flyplassen selv.
Kl. 14:00               Avreise med fly fra Paris Skjermbilde DSC01862