Program
Tirsdag 24.4
Kl. 08:00 Frokost Hotell Bloom
Kl. 09:00 En dag med markedsføring – Norges Sjømatråd
Kl. 11:30 Lunsj
Kl. 12:30 Introduksjon til casejobbing – Norges Sjømatråd
Kl. 16:30 Oppsummering og avslutning
Kl. 20:00 Middag, Le Bistro
Onsdag 25.4
Kl. 08:00 Frokost og utsjekking
Kl. 09:00 Avreise til Seafood Expo
Kl. 10:00 Seafood Expo (se eget program)
Kl. 12:30 Lunsj (ordnes av den enkelte)
Kl. 14:00 Avreise messe til togstasjon med buss
Kl. 15.13 Tog til Paris
Kl. 16:35 Ankomst Paris, spasere til hotell, ibis Paris Gare de l’Est TGV
Kl. 16.50 Lett måltid på hotellet ved ankomst
Kl. 19:15 Buss fra hotellet til Square du Vert Galant, 75001 Paris
Kl. 19:45 Båtcruise på Seinen med selskapet Vedettes du Pont Neuf
Kl. 20.45 Båttur ferdig. Ti minutter å gå til restauranten
Kl. 21:00 Middag på AG Les Halles, restauranten til Alan Geaam, som fikk en stjerne i Michelin-guiden 2018. Han vil være til stede og utarbeider en meny med norsk sjømat
Kl. 00.00 Buss tilbake til hotellet. Hente varme klær
Torsdag 26.4
Kl. 01:15 Avgang med buss fra hotellet
Kl. 02:00 Ankomst Rungis, Fiskemarkedet utenfor Paris. Omvisning på Rungis av bedriften R&O Seafood Gastronomy
Kl. 04:00 Transport tilbake til hotellet
Kl. 08-10:00 Frokost hotell, ibis Paris Gare de l’Est TGV
Kl. 11:00 Avreise hotell. Alle må ordne med transport til flyplassen selv.
Kl. 14:00 Avreise med fly fra Paris Skjermbilde DSC01862