Vi søker 30 traineer til neste kull med Seafood Trainee som starter opp høsten 2019.

Trainee-bedrifter_søknadsfrist 25.3 Vi søker nå etter 30 unge og ambisiøse kandidater til neste kull med Seafood Trainee
September 2019 starter vi opp fjerde kull i Norges første Traineeprogram for sjømatnæringen. Seafood Trainee strekker seg over ett år, og er et bedriftsrettet juniorprogram for unge, nyutdannete kandidater. Programmet byr på intensiv jobbing i én bedrift, der en får grunnleggende opplæring og innføring i bedriftens samlede virksomhet samtidig som traineen deltar på et felles faglig program.  

Kvalifikasjoner
Nyutdannet med bachelor- eller mastergrad innen alle de fleste fagområder, som økonomi, samfunnsfag, teknologi, IT og prosessutvikling, biologi, havbruk, fiskehelse, kommunikasjon, markedsføring, HR, HMS, kvalitetsarbeid og juss. Vi har behov for ulike typer kompetanse i ulike deler av verdikjeden både innen fiskeri og havbruksnæringen. 

13 selskaper ønsker å ansette en trainee
Det er i år 13 selskaper fra sjømatnæringen som ønsker å ansette en trainee. Selskapene ønsker kandidater innen ulike områder som f.eks. IT, salg, logistikk, kommunikasjon, kvalitet, fiskehelse og havbruk.  

"Dette er en spennende mulighet for en karriere innen en fremtidsrettet næring", sier Benedicte Skogen, prosjektleder for Seafood Trainee.

Søknadsfrist: 25. mars 2019!

Les mer om Seafood Trainee her.

Søk her