Event

ÅPNING AV OCEAN INDUSTRIES ACCELERATOR – (OIA)

At a glance

PÅMELDING

I OIA samles både nye og etablerte selskaper, spennende prosjekter, erfarne mentorer og kompetente investorer for å bidra til vekst, innovasjon og skalering innen havnæringen. Målet er at samlokalisering i innovasjonsfelleskap skal bidra til bedre samarbeid om ressurser, stimulere til nye samarbeidskonstellasjoner og skape vekst innenfor havnæringen.

Flere av oppstartsselskapene fra ACCEL Seafood er allerede etablerte i OIA på Marineholmen i Bergen. Her deles kunnskap og nettverk, som fører til bedre produkter, utvikling av nye prosjekter og solide ringvirkninger.

Akseleratoren er sentralt plassert i et stort og unikt innovasjonsmiljø på Marineholmen i Bergen. Bergen Teknologioverføring tilfører miljøet uvurderlig innovasjonskompetanse. Som leietaker blir man en del av et innovasjonsmiljø bestående av omlag 70 oppstartsbedrifter. Man får tilgang til 15 møterom, kjøkkenfasiliteter og store samhandlingsarealer. I tillegg får man ta del i en rekke sosiale arrangement for innovasjonsmiljøet i regionen i regi av Bergen Teknologioverføring.

Som en del av innovasjonsmiljøet vil medlemmene i OIA få tilgang til viktige ressurser og kompetanse. Dette innebærer blant annet mulighet til å rådføre seg med våre samarbeidspartnere i Innovasjon Norge, DNB, Steenstrup Stordrange og ZACCO. Disse er tilgjengelig i Mellomrommet i BTO sine lokaler hver mandag. Her kan man spørre om hjelp til støtteordninger fra Innovasjon Norge, banktjenester og finansiering fra DNB, juridiske problemstillinger fra Steenstrup Stordrange og spørsmål knyttet til patentering og IPR spørsmål hos ZACCO.

Dette tilbudet gjelder også for medlemmer av GCE Subsea, NCE Maritime CleanTech og NCE Seafood Innovation Cluster som ikke har plass i Ocean Industries Accelerator.

Bergen Teknologioverføring AS er ansvarlig for OIA, sammen med havklyngene GCE Subsea, NCE Seafood og NCE Maritime CleanTech, og eiendomsselskapet GC Rieber Eiendom.

Under åpningen vil initiativet bak Ocean Industries Accelerator bli presentert, sammen med omvisning og møte med gründerne, før det serveres lunsj. 

Sted: Bergen Teknologioverføring AS, 2. etasje, Vitensenteret, Thormøhlensgate 51

Meld deg på åpningsfesten her!  OIA-logo OIA-bilde oia_logo_ferdig_farge_web Les mer om OIA


At a glance

Event

ÅPNING AV OCEAN INDUSTRIES ACCELERATOR – (OIA)

Back to overview
Search