Event

HAVlunsj

At a glance

HAVlunsj Påmelding: https://goo.gl/forms/bYAMr6O7CKdI76uB3

Innovasjon i havnæringene er ofte forbundet med høy risiko og store implementeringskostnader. Men finnes det kanskje en måte å gjøre slike prosjekter mer overkommelige? Svaret er ja.

Hvert år blir det nemlig delt ut ca. 3 milliarder Euro i EU sitt H2020 program til prosjekter innenfor transport, energi og klima, samt programområder som «SME-Instrument» og «Fast Track to Innovation». De to sistnevnte har ikke noe tematisk begrensning.

I denne HAVlunsjen vil NCE Maritime CleanTech dele en suksesshistorie om hvordan vi utvikler et nullutslippsfartøy med finansiering fra EU. Innovasjon Norge vil gi råd om hvordan man henter EU-støtte til ambisiøse innovasjonsprosjekter. På arrangementet vil også Norled fortelle om kontrakten på verdens første hydrogenferje.

Agenda:

Kl. 11:30 Velkommen og lunsj
Kl. 11:35 «Slik revolusjonerer vi norsk produksjon av nullutslippsfartøy med 12 millioner Euro fra EU», Natalia Ivanova, EU-rådgiver i NCE Maritime CleanTech
Kl. 11:50 «Norled skal utvikle verdens første hydrogenferge», Ivan Østvik, Prosjektleder i Norled
Kl. 12:05 «EU-finansiering kort forklart: SME-Instrument og Fast Track to Innovation», Ingvild Håvardstun Kjørrefjord, EU-rådgiver Vestland i Innovasjon Norge

Lunsjmøtet er åpent for alle, og er en fin arena til å bli kjent med andre i næringen. Del gjerne med samarbeidspartnere og andre som kan ha nytte av å bli med!

Her blir det fullt hus hver gang, så vær rask!
Meld deg på her for å spise lunsj med god samvittighet:
https://goo.gl/forms/bYAMr6O7CKdI76uB3

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av Bergen Teknologioverføring – BTO, Maritime Bergen, GCE Subsea, NCE Seafood Innovation Cluster, NCE Maritime CleanTech og Marineholmen.

HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.


At a glance

Event

HAVlunsj

Back to overview
Search