Event

Heidner Match: Mer bærekraftig fôr til husdyr og fisk – fra idé til marked

At a glance

Delta på Heidner Match – uformelle og effektive matchmaking webmøter for prosjektsøknader blant medlemmene i NCE Heidner Biocluster. Denne gangen kjøreres en utvidet utgave som inkluderer klyngene som er med i «Land møter hav»-samarbeidet – NCE Seafood Innovation, NCE Blue Legasea og Biotech North.

Utlysningen som er tema denne gangen er «Mer bærekraftig fôr til husdyr og fisk – fra idé til marked» https://www.forskningsradet.no/utlysninger/2022/mer-berekraftig-for-husdyr-fisk/#sub69691

Formålet med utlysningen er å bidra til å akselerere utviklingen av bærekraftig fôr til husdyr og fisk. Bedrifter kan søke om midler til prosjekter med en realistisk plan for å bringe innovative løsninger fra idé og ut i markedet. Utlysningen er et samarbeid mellom Forskningsrådet, Innovasjon Norge, Siva og Enova, og har søknadsfrist 16. mars.

Fra Forskningsrådet stiller utlysningskontakt Marit Heller for å fortelle mer om ordningen.

Vi benytter også anledningen til å presentere vår nye prosjektutvikler for «Land møter hav», Elise Sæle Dahle. Hun jobber for alle fire klyngene, og kan bistå i prosjektutviklingen.

Heidner Match

Heidner Match er matchmaking-møter for klyngens medlemmer. Møtene arrangeres i forbindelse med aktuelle utlysninger av forskningsmidler (EU, Norges Forskningsråd, RFFI, Innovasjon Norge oa.), eller på vegne av medlemmer som søker prosjektpartnere til FoU- eller innovasjonsprosjekter.

Land møter hav

Har som mål å få til bærekraftig innovasjon på tvers av blå og grønn sektor. Prosjektutvikling for produksjon av bærekraftige mat- og fôringredienser er et av satsningsområdene for prosjektet.

Meld deg på til linn@klosser.no

Påmelding kreves for å motta Teams-link. Frist 18. januar.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne prosjektutvikler Elise Sæle Dahle.


Location

Online Event

Date

Jan 19, 2022

Time

13:00 - 14:15

At a glance

Event

Heidner Match: Mer bærekraftig fôr til husdyr og fisk – fra idé til marked

Back to overview
Search