Event

SEAFOOD TRAINEE, MODUL 1

At a glance

Seafood Trainee_2 Vi starter opp 3. kull med Seafood Trainee høsten 2018. Den første samlingen har vi fokus på verdikjeden, og traineene får besøke både settefiskanlegg og oppdrettsanlegg samt får bedriftspresentasjoner fra ledende aktører innen næringen.

 

Onsdag 12. september
Vi starter dagen med presentasjon fra Fiskeridirektoratet før vi besøker vi Bremnes Seashore. Vi vil få omvisning der fokus blir på produksjonsmetode, pakking og foredling. I tillegg får traineene presentasjon om hvordan Bremnes driver salg og markedsføring.

Torsdag 13. september
Traineene får en spennende dag med mange anleggsbesøk. Vi reiser først til Sævareid hvor det foregår produksjon av laksesmolt før turen går videre til Lingalaks i Hardager hvor vi får se hvordan de produserer matfisk. Rundturen avsluttes hos Lerøy og vi får en presentasjon av deres Preline-anlegg samt omvisning på oppdrettsanlegg som produserer Berggylt.

Fredag 14. september
Vi avslutter samlingen i Bergen hvor vi får spennende presentasjoner om de ulike leddene i verdikjeden fra Marine Harvest, SalmoBreed, Cargill og Havforskningsinstituttet. Underveis i programmet får vi også en presentasjon fra Sildesalgslaget som vil fortelle oss litt om hvilken rolle de har.

 

Kontaktperson:

Benedicte Skogen
benedicte@seafoodinnovation.no
Tlf. 90629956

 


At a glance

Event

SEAFOOD TRAINEE, MODUL 1

Back to overview
Search