SEAFOOD TRAINEE – MODUL 2
At a glance
Onsdag 15. januar
Traineene besøker SINTEF og NTNU og de får presentert forskningsprosjekter knyttet til skjæringspunktet mellom biologi og teknologi. Besøket avsluttes med omvisning i Havbassenget og Slepetanken.
Etter besøket på SINTEF og NTNU reiser vi til Hitra hvor vi vil få servert en herlig sjømatbuffet på Ansnes Brygge.
Torsdag 16. januar
Dagen starter med omvisning på Lerøys toppmoderne anlegg på Jøsnøya. Anlegget er et av de mest moderne anleggene i Norge, og det er spennende å se hvordan hele fabrikken praktisk talt er heldigitalisert.
Etter om visning hos Lerøy går turen til Belsvik og Lerøys smoltanlegg. Vi satser på at været er samarbeidsvillig og at vi får en fin båttur ut til Belsvik.
Fredag 17. januar
Den siste dagen av samlingen er satt av til besøk hos leverandører i sjømatindustrien, og vi gleder oss til spennende presentasjoner fra AKVA Group, Norway Royal Salmon, BioMar og AquaLine
Les mer om Seafood Trainee her