Event

SEAFOOD TRAINEE – MODUL 2

At a glance

Onsdag 15. januar

Traineene besøker SINTEF og NTNU og de får presentert forskningsprosjekter knyttet til skjæringspunktet mellom biologi og teknologi. Besøket avsluttes med omvisning i Havbassenget og Slepetanken.

Etter besøket på SINTEF og NTNU reiser vi til Hitra hvor vi vil få servert en herlig sjømatbuffet på Ansnes Brygge.

 

Torsdag 16. januar

Dagen starter med omvisning på Lerøys toppmoderne anlegg på Jøsnøya. Anlegget er et av de mest moderne anleggene i Norge, og det er spennende å se hvordan hele fabrikken praktisk talt er heldigitalisert.

Etter om visning hos Lerøy går turen til Belsvik og Lerøys smoltanlegg. Vi satser på at været er samarbeidsvillig og at vi får en fin båttur ut til Belsvik.

 

Fredag 17. januar

Den siste dagen av samlingen er satt av til besøk hos leverandører i sjømatindustrien, og vi gleder oss til spennende presentasjoner fra AKVA Group, Norway Royal Salmon, BioMar og AquaLine

Les mer om Seafood Trainee her

 


At a glance

Event

SEAFOOD TRAINEE – MODUL 2

Back to overview
Search