Event

Horizon Europe: Hvordan kan man realisere gode forskningsprosjekter innenfor akvakultur?

At a glance

Det nasjonale EU nettverket for Akvakultur AquaMare inviterer til et åpent webinar der vi presenterer nettverket som over de neste 2 årene skal virke som informasjonskanal, hjelper og katalysator for å få realisert flere EU prosjekter fra Norge til Horisont Europa.

Med deg på her: https://www.eventbrite.com/e/webinar-horizon-europe-tickets-460666063597

Nettverket består av Akvakultur klyngene NCE Seafood Innovation, NCE Aquaculture, NCE Aquatech og STIIM Aquacluster sammen med flere sentrale forskningsaktører og bedrifter som jobber mot eller har interesse i å posisjonere seg mot EU finansiering. Vi ønsker å informere om nettverket og også invitere de som ønsker til å ta del i dialog eller og motta informasjon.

 

I tillegg, får vi denne dagen med oss:

 

  • Ingeborg Korme fra JPI Oceans som enkelt skal presentere Horisont Europa, Mission Starfish og noen av de mest sentrale partnerskapsutlysningene med relevans for Akvakultur som ventes publisert snart.
  • Verena Hachmann som er NCP på hav forteller om hvordan Forskningsrådet kan bistå bedrifter på veien mot å søke EU finansiering samt vil informere om flere spennende utlysninger med relevans for Akvakultur.

 

Vi ser frem til å ses digitalt den 8.november. Møtet vil foregå på norsk.

 

 


Date

Nov 08, 2022

Time

09:00 - 10:30
Event

Horizon Europe: Hvordan kan man realisere gode forskningsprosjekter innenfor akvakultur?

Back to overview
Search