banner traineeside

Vil du påvirke sjømatnæringens fremtid?

Programmet Seafood Trainee er en mulighet for nyutdannede med en bachelor- eller mastergrad, med interesse og motivasjon for å jobbe i sjømatnæringen. 

Som trainee i sjømatnæringen vil du bli ansatt i en ettårig periode i en av partnerbedriftene til programmet. Det er ulike jobbmuligheter, med lokasjoner langs hele kysten av Norge.

Som en del av programmet vil du bli tildelt din egen mentor for personlig og faglig vekst. Du får en selvstendig og krevende stilling, med praktisk erfaring fra første stund, i tillegg til muligheter for stor utvikling.

Kjønnsfordeling blant tidligere traineer, basert på alle kullene
Andel traineer som fortsatte i fast stilling etter trainee programmet

Om programmet

Inkludert i programmet er fire 3-dagers moduler på ulike steder i Norge og Island. Modulene kompletterer din tidligere utdanning og nåværende traineestilling. 

Du vil få unik kompetanse og kunnskap om sjømatnæringen, samt store muligheter for å utvikle et faglig og personlig nettverk.

De fire modulene:

  1. Verdikjeden
  2. Forskning og teknologi
  3. Nye verdikjeder og innovasjon
  4. Sirkulærøkonomi
"Som Trainee i Lerøy gleder jeg meg til å komme på jobb hver dag. Det er stas å jobbe i en så stor og spennende næring, og jeg har fått utvikle meg fra første stund gjennom god opplæring og mye ansvar"
Rakel Ottesen
Seafood Trainee, Lerøy Seafood

Praktisk informasjon

Antall traineeplasser: 30

Språk: Norsk

Lønn: Etter avtale med bedriften

Programmet er primært for nyutdannede, men man kan søke med noe arbeidserfaring etter endte studier.

Neste søknadsperiode starter 25.11.2022

Søknadsfrist 05.01.2023*

*Programoppstart August 2023

 

For spørsmål eller mer informasjon om programmet – kontakt gjerne programansvarlig Cathrine Gravdal på cathrine@seafoodinnovation.no

Kontakt oss

Har du spørsmål om Seafood Trainee programmet? Send en mail til program ansvarlig Cathrine Gravdal på cathrine@seafoodinnovation.no 

Tidligere Seafood Trainee bedrifter