Si hei til vår nye trainee, men ikke helt nye kollega Synnøve! Hun er bergenser, nyutdannet og har mye energi. Med ansvar for alt fra sosiale medier til eventplanlegging, er hun klar for å kaste seg ut i sjømatnæringen – på fulltid denne gangen. La oss bli bedre kjent med henne gjennom noen spørsmål:

Hvem er vår nye Trainee?

– Jeg heter Synnøve Alise Furnes, er 25 år og er født og oppvokst i vakre Bergen, en ekte bergenser, med andre ord! Denne våren fullførte jeg en master i Innovasjon og ledelse ved Høgskulen på Vestlandet, og før det tok jeg en bachelor i digital kommunikasjon og markedsføring på BI.

Hva er din rolle i NCE Seafood Innovation, og hvorfor ble du trainee?

– Jeg har ansvaret for kommunikasjonen hos NCE Seafood Innovation – alt fra sosiale medier som LinkedIn, til nettsiden, nyhetsbrev, grafisk design og video. Jeg er også involvert i planlegging og koordinering av arrangementer, og koordinering rundt kompetanseprogrammene våre, som Seafood Digital. Jeg startet som intern for 1,5 år siden, og etter det har jeg jobbet deltid ved siden av studiene. Nå har jeg blitt trainee – og det kunne jeg ikke si nei til, da det er rett og slett en perfekt mulighet!

Hva gleder du deg mest til som trainee, og hva har du gjort så langt?

– Jeg gleder meg til å kunne være her 100 % og få enda mer tilhørighet i teamet. Det er én ting å være innom som intern og deltidsansatt, men det blir en helt annen opplevelse når du er her på fulltid. Og så gleder jeg meg selvfølgelig til alle trainee-samlingene! Det blir spennende å få faglig input, men også veldig gøy å bli kjent med de 23 andre traineene i programmet.

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?

– Positiv, effektiv og lite selvhøytidelig. Jeg liker å få ting gjort, men jeg kan kanskje være litt hastig og lystig underveis… Men du vet hva de sier: Perfeksjonisten er effektivitetens verste fiende! Eller det er ihvertfall det  Petter Stordalen sier og jeg stoler på han!

Hvis du fikk én ekstra time hver dag, hva ville du brukt den til?

– Godt spørsmål! Jeg ville nok brukt den på å gjøre yoga eller stå på ski – mine toppfavorittaktiviteter. Når jeg ikke gjør det, er jeg stor fan av vin. Jeg elsker å nerde på vin, spesielt musserende viner! Selv om det kanskje ikke er den beste ideen å drikke vin en ekstra time hver dag, så må jeg innrømme at jeg kunne vært fristet… Hahaha!