Event

BERGENSBØLGEN – CATCHING THE WAVE OF THE FUTURE

At a glance

Bergenbølgen-annonse Gratis for medlemmer

KAMPANJEKODE:  HAVBYENBERGEN

PÅMELDING

Det er gratis adgang for medlemmer av NCE Seafood Innovation Bergensbølgen.

Påmelding gjøres ved å legge inn koden havbyenbergen, og deretter velge "NuWave". Det kreves påmelding gjennom hoopla og påmelding gjøres her under Nuwave.

NuWave

Parallelt med konferansene Stormkast og Sysla Live: Ocean 2018 arrangerer vi Nuwave, en stor innovasjonsfestival i Grieghallen. Et nedenfra-og-opp-arrangement, med stands, pitcher, møter, prisutdeling og miniforedrag.

Målet er å fylle to dager med interessant innhold og skape en myldrende møteplass for gründere, investorer, ledere og studenter. Arrangementet er en del av Innovasjonsuken OPP. Messen er åpen for studenter, nysgjerrige forbipasserende og byens befolkning.
 

Bergensbølgen!

Tirsdag 18. september ruller Bergensbølgen over byen! I havnæringene finnes det mange flinke folk med gode forretningsidéer og konsepter. Det er tøft å starte opp egen bedrift og gjerne spesielt i næringer som har hatt og fortsatt delvis har tøffe tider. Gode konsepter som kan gi økt sysselsetting bør løftes opp og frem. Derfor ønsker vi at 9 gründere fra Havbyen Bergen skal få pitche sine idéer og gis mulighet til å få den drahjelpen de trenger.

Under Sysla Live:Ocean 2018 og NuWave i Grieghallen 18. september vil Bergensbølgen gi gründere muligheten til å vise frem sine idéer til et ekspertpanel bestående av aktører fra alle havklyngene!

Her er selskapene som kommer:

GCE Subsea har invitert:
Mims Well
Earth Science Analytics
Westcon Olvondo

NCE Seafood Innovation har invitert:
Algaepro
Manolin
Optimering Aqua

NCE Maritime CleanTech og Maritime Bergen har invitert:
Aquapro
Data Gumbo

Juryen:
Kai Stoltz – GCE Subsea
Björgólfur Hávarðsson – NCE Seafood
Tor Østervold – ecosubsea
Hege Elvestad – Connect Vest

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Maritime Bergen, Connect Vest og klyngeorganisasjonene NCE Maritim CleanTech, NCE Seafood Innovation og GCE Subsea.

Sysla Live: Ocean 2018

Medlemmene av klyngene får rabatt på Sysla Live: Ocean 2018. Legg inn koden klyngemedlem  (500,- i avslag), og velg deretter rabattert billett til Sysla Live. Påmelding her. Bergensbølgen


At a glance

Event

BERGENSBØLGEN – CATCHING THE WAVE OF THE FUTURE

Back to overview
Search