Event

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK AND GROW WEEK

At a glance

Nettverksbygging Investor eller gründer?

Global Entrepreneurship Week er tumleplass for alle som har etablert sin egen virksomhet, eller som vurderer å gjøre det. Er du investor er dette også en arena for å bli kjent med mulige investeringsmuligheter, og å bli kjent med miljøet.

– Alle som er engasjert i innovasjon, startups og nyetablerere har en unik anledning til å treffe engasjerte mennesker som brenner for sine ideer og sin egen virksomhet under Global Entrepreneurship Week, sier Global Entreprerneurship-generalen i Bergen, Jørgen Eriksson.

Besøk www.startupbergen.no for å få full oversikt over årets aktiviteter. Også emneknaggen #startupbergen gir oversikt over mye av det som skjer denne uken.

Fest og prisutdeling torsdag 19. november

Torsdag 19. november inviteres regionens gründere til fest hos DNB i Solheimsviken. Også dette en flott arena som i fjor la grunnlaget for at nyttige kontakter ble knyttet.

Entreprenørskapsfesten er også stedet der Bergen kommunes Etablererpris deles ut. Og i år er det varaordfører Maria Moltu som står for utdelingen av prisen. I fjor fikk Adams Matkasse den gjeve prisen på 75 000 kroner fra kommunen.  

Les mer her GROW LITE


At a glance

Event

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK AND GROW WEEK

Back to overview
Search