Event

HAVlunsj – Innovasjonshistorier

At a glance

Denne HAVlunsjen er en del av Innovasjonsuken OPP og vi har derfor valgt å løfte frem noen spennende innovasjonshistorier.

Agenda:

11:30 – Velkomst og introduksjon
11:35 – Bioregion Institute presenterer sitt arbeid med biomaterial-innovasjon, hvor de tar i bruk organisk avfall. De vil også dele spennende detaljer om inkubatorprogrammet sitt for innovasjon og industri, kalt “GRØDE”.
11:55 – QUANTIDOC vil ta oss med på sin innovasjonsreise og dykke dypere inn i komponenter som har gjort det mulig for dem å skalere selskapet globalt. De vil også dele innsikt om sitt nye produkt “VERIBARR” som revolusjonerer styring av fiskehelse gjennom avansert teknologi og ekspertise.
12:15 – SEARAS vil presentere arbeidet sitt med RAS-innovasjon og vannhåndtering i akvakulturen. De vil gi en dypere forståelse av deres nye teknologi, OptiRAS, som de har utviklet de siste 5 årene. “OptiRAS er designet som et toppmoderne anlegg på land for post-smolt” – Eldar Lien, SEARAS
12:30 – Avslutning

 

Vi serverer ikke bare gode innlegg, men også en lett gratis lunsj og kaffe til alle påmeldte!
Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Vel møtt til HAVlunsj, hvor innovasjonshistorier venter på deg!

 

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringen, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime CleanTech.


Location

Thormøhlens Gate 51, 5006 Bergen, Norway

Date

Sep 21, 2023

Time

11:30 - 12:30
Event

HAVlunsj – Innovasjonshistorier

Back to overview
Search