Event

MARIN MAGNET – HVA SKAL TIL?

At a glance

Storby Marin Storby Marin Årskonferanse, Marin Magnet, 22.-23. mai 

Nettverket Storby Marin inviterer til årskonferansen Marin Magnet i Bodø 22.-23. mai – en nasjonal konferanse for dem som tilrettelegger for næringsutvikling i blå sektor.

Storby Marin er et nettverk mellom byer i Norge med sterke biomarine kompetansemiljø og innovasjonsmotorer for Norges marine konkurransekraft. The Seafood Innovation Cluster ivaretar medlemskapet på vegne av Bergen kommune.

Havet er pekt ut som et av de store nasjonale satsingsområdene for sysselsetting og verdiskaping, og sjømatnæringen er en betydelig bidragsyter. Internasjonalt har Norge en viktig rolle både når det gjelder å produsere protein til en stadig voksende befolkning, men også i utviklingen av nye og grønne teknologier og forvaltningspolitikk.

Hva må Norge, regionene, kommunene og byene gjøre for å oppnå denne ønskede utviklingen? Har storbyene innovasjonskraften til å være marin magnet? Hvordan skape konkurransekraft og nye arbeidsplasser i regioner og storbyer?

Når: 22. – 23. mai 2019
Hvor: STORMEN Konserthus i Bodø sentrum

Påmelding konferansen HER 

Program HER

Arrangementet er gratis. Middag på kvelden den 22. mai inkluderer båttur ut til idylliske Sør Arnøy og har egen påmelding, middag inkl. båttransport fra Bodø Sentrum koster 800,-. Mer informasjon og påmelding til middagen gjøres her: HER 

Det er booket hotellrom på Scandic Havet og Scandic Bodø for konferansen, merknad; Marin Magnet 2019 (obs, begrenset hotellkapasitet så det anbefales å booke snarlig)

Spørsmål kan rettes til slt@kpb.no

 


At a glance

Event

MARIN MAGNET – HVA SKAL TIL?

Back to overview
Search