Event

Webinar med lansering av rapporten “Industry Insight – Future Feed Ingredients”

At a glance

Fremtidige fôringredienser er satt høyt på dagsorden både hos industrien og regjeringen.

“Future ingredients for Norwegian salmon feed” er den første Industry Insight rapporten fra NCE Seafood Innovation, og fokuserer på fremtidige fôringredienser.

Rapporten fremhever gapet mellom ambisjonene i Hurdalsplattformen og dagens status hva gjelder nye fôr ingredienser, i tillegg til å oppsummere kritiske konklusjoner som må undersøkes for å effektivt adressere skaleringen av nye fôringredienser.

På lanseringen får du høre hva fôrprodusentene og Norges ledende oppdrettsselskaper tenker rundt introduksjon av fremtidige bærekraftige fôringredienser.

I tillegg vil Fiskeri- og havminister Bjørnar Selnes Skjæran delta for å fortelle hvordan man næringspolitisk kan bidra til å nå ambisjonen i Hurdalsplattformen om at alle råvarer i norsk havbruk skal komme fra bærekraftige ingredienser innen 2030.

Program:

Lansering av Industry Insight, “Future ingredients for Norwegian salmon feed”
  • Presentasjon av rapport – NCE Seafood Innovation og EY
  • Del 1: Status laks og fôringredienser
  • Del 2: Status nye fôringredienser
  • Del 3: Barrierer og kritiske suksessfaktorer mot 2030
Paneldebatt – Fremtidige fôringredienser; hvordan kommer vi oss dit

Moderator: Einar Wathne

Panel:

  • Henning Beltestad, CEO, Lerøy Seafood
  • Andreas Kvame, CEO, Grieg Seafood
  • Fredrik Witte, Managing Director, Cargill Aqua Nutrition North Sea
  • Håvard Walde, General Manager, Skretting
Hvorfor er nye fôringredienser så viktig for Norge?

Location

Online Event

Date

Oct 27, 2022

Time

14:00 - 15:30
Event

Webinar med lansering av rapporten “Industry Insight – Future Feed Ingredients”

Back to overview
Search