– til havbruksgründeren som ikke har alt

Facebook-banner2018 En juletradisjon

Gründerjulepresangen blir i år delt ut for 3. gang. Og den er som alltid åpen for alle gründerbedrifter som jobber for å utvikle havbruksnæringen. Første års vinner ble SeaSmart og vinneren i 2017 var Fjord Maritime/ Fjord Hybrid.

Den praktiske julepresangen

En rekke selskaper som jobber i og rundt havbrukssektoren har gått sammen for å tilby en omfattende pakke til en spennende oppstartsbedrift innen havbruk. Nye bidragsytere til  Gründerjulepresangen i år er NCE Aquatech og Blue Planet.

Det er et spleiselag mellom aktørene som gjør pakken mulig, der det utvalgte selskapet får alt fra rådgiving rund patenter og varemerkebeskyttelse til strategisk og juridisk rådgivning, visualisering /animasjon av produkt/ tjeneste til deltagelse på næringens fremste konferanser.

– Sammen med de andre aktørene har vi kommet frem til en skikkelig «hard» julepresang som alle ønsker seg, og vi ser frem til å bidra til at 2019 blir et strålende år for det vinnende selskapet, sier Rolf Mork-Knudsen i Nagelld, og legger til at det er stor velvilje blant de andre aktørene i det som nå er blitt et bredt spleiselag.

– Fra Deloittes side ønsker vi å støtte grunderselskaper i en fremtidsrettet og bærekraftig næring, og er svært glad for å delta som bidragsyter til grunderjulepresangen for tredje året på rad, sier nordisk ansvarlig for sjømat i Deloitte Anders M. Gjendemsjø

Vinneren får følgende:

Strategisk rådgivning fra Deloitte

Visualisering av ditt produkt/tjeneste fra Nagelld

Oppgradering av grafisk profil fra Art Garden

Juridisk rådgivning fra Deloitte Advokatfirma

Opplæring i gründermetodikk ved Justin Ferrell (Stanford University) fra NCE Media

Patentrådgivning fra Acapo

Rådgivning mht støtteordninger og virkemiddelapparatet, samt tilgang til et stort nettverk innen akvakulturnæringen fra Blue planet

Adgang til NASF-konferansen samt 12 mnd medlemsskap i NCE Seafood Innovation Cluster

Global Aquatech Summit 2019 den 6. mars (adgang for 2 personer, samt mulighet for å presentere seg) fra NCE Aquatech

Sist, men ikke minst: 50.000,- i kontanter fra Skretting

En jury fra spleiselaget går gjennom søknadene, og det mest spennende produktet/ prosjektet vinner julepakken. Vinneren presenteres på Aqkva-konferansen 17. januar.

 

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:

Anders Gjendemsjø, Deloitte AS, mobil 95706020 /  agjendemsjo@deloitte.no

Rolf Mork-Knudsen Nagelld 3D visualisering og animasjon, mobil 91715440 / rolf@nagelld.no

www.grunderpresangen.no sponsorer2018