The Seafood Innovation Cluster har nylig ferdigstilt ny strategiplan for klyngen, der satsing på entreprenørskap og kommersialisering står som nye og sentrale satsningsområder. Vi søker nå en kunnskapsrik og entusiastisk forretningsutvikler som vil bli sentral i videreutviklingen av den verdensledende sjømatklyngen.

Visindi annonse Som forretningsutvikler ved The Seafood Innovation Cluster får du mulighet til å arbeide med de fremste sjømatselskapene i verden, med utvikling av innovative teknologiske løsninger og de dyktigste menneskene i norsk og internasjonal sjømatindustri. Videre får du et særlig ansvar for start-up selskapene i klyngen.

Vi ser etter deg som har god kjennskap til sjømatnæringen og erfaring med entreprenørskap, forretningsutvikling og kommersialisering. Du er en engasjert relasjonsbygger som brenner for å skape møtearenaer og gjennomføre eventer for sentrale aktører i bransjen – og koble de rette aktørene sammen for å dekke deres behov. Du er drivende, mulighetsorientert og samtidig god på å bygge tillitt og relasjoner mellom medlemmene i og utenfor klyngen. Du bør ha erfaring med å gjennomføre prosjekter og det er en styrke om du også har jobbet inn mot kapital- og investormiljøer.

I rollen som forretningsutvikler ved The Seafood Innovation Cluster vil du ha ansvar for å lede og gjennomføre eventer for målgruppen. Du vil være et sentralt kontaktpunkt for samarbeidsmiljøer og partnere og du vil bidra til å utvikle medlemmenes fokus og kunnskap innen entreprenørskap, start-up-finansiering og kommersialisering.

Aktuelle kandidater har høyere relevant utdannelse, gjerne innen innovasjon og entreprenørskap. Du har 5-10 års erfaring fra relevante posisjoner innen forretningsutvikling, prosjektledelse, entreprenørskap og kommersialisering. Videre har du også erfaring fra eller god kjennskap til sjømatindustrien.

Arbeidssted er i Bergen, noe reisevirksomhet må påregnes. Forretningsutvikler rapporterer til direktør, Nina Stangeland.

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Visindi ved Hege Solbakken på tlf. 911 04 141, Knut Eide på tlf. 916 56 107 eller Cathrine Rieber på tlf. 994 19 343. Registrer CV og søknad via «Stillinger» på Visindi.no snarest og senest innen 27.10.2019. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i innledende fase.

Søk her