HAVlunsj
At a glance
Bilde Havlunsj HAVlunsj – Nye forretningsmodeller i sjømatnæringen
Selskaper i ulike sektorer opplever økt verdiskapning ved hjelp av sirkulær økonomi, og vi ser at det er stort potensiale for sirkulær økonomi i sjømatnæringen. I denne HAVlunsjen vil vi fokusere på de mulighetene sirkulær øknomi gir, og samtidig presentere spennende case på hvordan biprodukter og restråstoff kan få et nytt liv.
PROGRAM:
Innledning, Nina Stangeland, Daglig leder, The Seafood Innovation Cluster
Muligheter for sirkulær økonomi i sjømatnæringen, Bente Torstensen, Divisjonsdirektør, Nofima
Enzym til bruk på marint restråstoff, Marianne Goris, PhD, NORCE
Logistikkløsning for re-sirkulering av slam fra havbruk, Ole Arthur Vaage, Aquapro
Green Fish Farm, Crina S. Ilea, Senior Forsker, Prototech
PRAKTISK INFO:
Dato: 21. November 2019
Tid: 11:30-12:30
Sted: Mellomrommet, Thormøhlensgate 51
Arrangementet er gratis og åpent for alle som er interessert i hanæringene, men krever påmelding da det er lunsjservering.
PÅMELDING
Om HAVLunsj
HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation Cluster, Marineholmen og NCE Maritime CleanTech.
HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.