Event

HAVlunsj

At a glance

På den siste HAVlunsjen før sommeren får du de nyeste oppdateringene om det nasjonale Entry-programmet for Offshore Wind, spennende nyheter fra Equinor, Sarsia, samt markeds- og teknologiutviklingen innen havvind og karbonfangst og -lagring (CCS) presentert av DNV.

Entry programmet for Offshore Wind ble lansert i 2022 som en læringsplatform for å bli konkurransedyktig i havvindmarkedet.

Programmet ble utviklet av bl.a. Innovasjon Norge, Norwegian Energy Partners, Norsk Industri, Norwegian Offshore Wind og GCE Ocean Technology. Torgeir Nærø fra Kongstein gir oss en oppdatering fra programmet.

Hilde Holdhus fra Sarsia gir oss et innblikk i deres investeringsportefølje og gir tips til selskaper om hva de ser etter.

DNV Technology Centre Bergen holder på med spennende nye teknologiprosjekter innen blant annet CCS og havvind. Plassjef Mads Arild Eidem gir oss siste nytt.

Visste du at Equinor bruker dykkere aktivt på komplekse undervannsoperasjoner på opptil 180 meters dyp? Vi får et innblikk i livet som metningsdykker, de gode sikkerhetsstatistikkene og dykking som intervensjonsmetode fra Erik Silden, Principal Engineer i Equinor.

Program

11:30 Velkommen, Kai Stoltz, GCE Ocean Technology

  • Entry Program Offshore Wind, Torgeir Nærø, CEO, Kongstein
  • Hva ser investorer etter og nyheter fra porteføljen, Hilde Holdhus, Partner, Sarsia
  • Havvind og CCS, Mads Arild Eidem, Plassjef, DNV Bergen
  • Dykkere og undervannsoperasjoner, Erik Silden, Principal Engineer Equinor

12:30 Takk for i dag

 

Vi serverer gode innlegg, lunsj og kaffe til alle påmeldte.

Ta med en kollega og bli med oss på HAVlunsj.

 

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS – Future Ocean Incubator, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime Clean Tech.


Location

Thormøhlens Gate 51, 5006 Bergen, Norway

Date

Jun 06, 2024

Time

11:30 - 12:30
Event

HAVlunsj

Back to overview
Search