Event

HAVlunsj

At a glance

Til deg som arbeider på, ved, eller i tilknytning til havet – enten det gjelder oppdrett, fiskeri, havvind, shipping, eller andre maritime næringer.

Det er med stor glede vi inviterer dere til årets andre HAVlunsj, i hjertet av Marineholmen. Lunsjen byr på en unik mulighet til å høre hvordan HUB Ocean vil ta en ledende posisjon innen digitalisering av havsektoren.De kommer fra Oslo for å fortelle om hvordan AI og strukturerte data vil endre måten vi forstår og utnytter havet på en bærekraftig måte.

Om HUB Ocean

HUB Ocean er en  plattform som utnytter data for å forstå og beskytte havet. Støttet av visionære ledere som Kjell Inge Røkke og ledet av Kimberly Mathisen, tidligere General Manager of Microsoft Norway, bringer HUB Ocean en unik kombinasjon av kompetanse og lidenskap til havets utfordringer.

 

Foredragsholder

Jo Øvstaas, Director of Ocean Innovation hos HUB Ocean vil dele innsikter og inspirerende historier om hvordan vi kan endre samspillet vårt med have gjennom å frigjøre kraften i data, teknologi og samarbeid.

 

Dette er en enestående mulighet til å møte ledende aktører i havsektoren og lære om de nyeste trendene innen AI og digitalisering.

 

 

 

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Det er en serie med lunsjmøter i samarbeid og regi av VIS – Future Ocean Incubator, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation og NCE Maritime Clean Tech.

Vi serverer gode innlegg, lunsj og kaffe til alle påmeldte.

Ta med en kollega og bli med oss på HAVlunsj.

 


Location

Thormøhlens Gate 51, 5006 Bergen, Norway

Date

Feb 15, 2024

Time

11:30 - 12:30
Event

HAVlunsj

Back to overview
Search