HAVlunsj
At a glance
HAVlunsj Mikroalger – en mulighet for bærekraftig havbruk
The Seafood Innovation Cluster er engasjert i et 3 år langt innovasjonsprosjekt CO2Food i den Nasjonale Algepiloten på Mongstad. Målsetningen med prosjektet er at det skal utvikles en bærekraftig, biobasert omega-3 produksjon basert på bruk av CO2 og alger.
I denne HAVlunsjen ønsker vi å presentere prosjektet og de resultatene som prosjektet har gitt. I etterkant av møte blir det arrangert ekskursjon til TCM-senteret og algepiloten på Mongstad.
Tid: 11:30-12:30
Dato: 21. mars 2019
Sted: Thormøhlensgate 51
Agenda:
11:30-11:50 Nasjonal algepilot Mongstad (NAM), Hans Kleivdal, Avdelingsdirektør, NORCE
11:50-12:10 Mikroalgeforskning og prosjekter, Dorinde Kleinegris, Forsker, NORCE
12:10-12:30 CO2Bio AS, Ted Mollan, Cargill
Ekskursjon til Technology Centre Mongstad (TCM) og algepiloten på Mongstad:
I etterkant av lunsjmøtet, inviterer vi til omsvisning på TCM og algepiloten på Mongstad. Det vil være avgang til Mongstad fra Marineholmen kl. 12:45 med buss. Retur til Marineholmen senest kl. 16:00.
Deltagelse på ekskursjon krever egen påmelding.
PÅMELDING
Read more about the project here
nasjonal-algepilot-mongstad_Photo-Thor Brødreskift HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Subsea, NCE Seafood Innovation Cluster, NCE Maritime CleanTech og Marineholmen. HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.