Event

HAVLunsj – Digitalisering og grønn shipping

At a glance

Digitalisering og grønn shipping sett fra et software-selskaps perspektiv

Digitalisering og optimalisering er en stor utfordring i shipping for å oppnå økonomisk gevinst og redusere miljøavtrykket. Hør om effektivt samarbeid mellom softwareutvikling, ledelse og brukere, samt viktige steg man må ta og feil å unngå.

Dataloy Systems tilbyr programvare for befraktning og operasjon. Med sitt eget Fleet Allocation and Scheduling-system hjelpes kunden til å utnytte flåten sin på en mest mulig fordelaktig måte. De har lang erfaring med programvareutvikling og samarbeid med kunder i deres i digitaliseringsprosesser.

Under denne HAVlunsjen vil du lære litt om schedulingsystemer og mye om digitalisering og optimering. Det vil handle om erfaring med potensialet, utfordringer og løsninger for å få full utnyttelse og optimalisering av prosesser, kommunikasjon og planlegging. Gode metoder for samarbeid mellom software bedrift og kunder. I tillegg vil det handle om forutsetninger for å kunne realisere det store potensialet med algoritmer og optimaliseringsverktøy og vanlig feller å unngå. Siste del vil omhandle tips til hvordan man kan utløse midler hos Innovasjon Norge og Forskningsrådet for å få realisert gode og innovative prosjekter i sin bedrift.

Bli med på høstens første HAVlunsj!

Klikk for påmelding

HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden. HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av VIS, Maritime Bergen, GCE Ocean Technology, NCE Seafood Innovation, Marineholmen og NCE Maritime CleanTech.


Location

Bergen
Norway

Date

Aug 20, 2020

Time

11:30 - 12:30
Event

HAVLunsj – Digitalisering og grønn shipping

Back to overview
Search