Event

Seafood Innovation Award

At a glance

💡 Hvem har den mest banebrytende innovasjonen i sjømatbransjen? Under NASF i Bergen får du svaret! På Seafood Innovation Award samles de mest lovende startupene i næringen for å pitche sine idéer foran et publikum av investorer, bransjeeksperter og fremtidige samarbeidspartnere.

📍 Tid og sted:
🗓️ 12:00 – 14:00
📌 Madam Felle, Bergen

7 utvalgte startups får muligheten til å vise frem sine innovative løsninger – alt fra teknologi og bærekraft til nye forretningsmodeller. Publikum får en aktiv rolle i kåringen av vinneren, som vil bli annonsert på hovedscenen senere samme dag.

 

Årets nominerte selskap til Seafood Innovation Award

Greenfish (IS) – GreenFish – AI predictions for fisheries

Bioceanor (FR) – BIOCEANOR | Your data driven water quality solutions provider

Norwegian Mycelium (NOR) – NoMy — About

Waive AS (NOR) – Waive AS

Hailia Nordic (FIN) – Hailia – Enabling the Blue Food Revolution

Harbor (NOR) – Et forebyggende tiltak mot lakselus

Bifrost Tug(NOR)  – Home – Bifrost Tug

 

Organisert av: NCE Seafood Innovation i samarbeid med Annerledeslandet, Nagelld, Artgarden, Acapo, DNB, Pareto, Invest in Bergen og Nordic USV.

Programleder: Trude Jansen Hagland, Managing Director – NCE Seafood Innovation.

Velkommen til en inspirerende ettermiddag med innovasjon i fokus!


Location

Radisson Blu Bryggen, Dreggsallmenningen 1, 5003 Bergen, Norway

Date

Mar 04, 2025

Time

12:00 - 14:30
Event

Seafood Innovation Award

Back to overview
Search