We keep you updated on important news within seafood innovation.
Subscribe to our newsletter
Nye EU-regler for emballasje – hva betyr det for sjømatnæringen?
EU har vedtatt Packaging and Packaging Waste Regulation (PPWR), som er en ny forordning for transportemballasje som skal redusere avfall og fremme en sirkulær økonomi.
Er din bedrift i gang med et spennende prosjekt? Har dere en nyhet som kan inspirere andre i sjømatnæringen? Eller kanskje dere har gjort en innsats innen bærekraft, digitalisering eller innovasjon? Da vil vi vite om det!
Kjære medlemmer av NCE Seafood Innovation, vi er glad for å kunne invitere dere til Seafood Innovation Awards, som finner sted under North Atlantic Seafood Forum (NASF) i Bergen 4.-6. mars 2025!
The Seafood Innovation Award 2025 could be the opportunity to bring your vision to life. Don’t miss it – apply by February 10, 2025!🌊
The Seafood Innovation Award provides an incredible opportunity for start-ups in the seafood sector, globally. Last year’s winner, Blue Lice, achieved great success with their groundbreaking technology to combat sea lice.
🎥 Hear from Karoline Sjødal Olsen, CEO of Blue Lice, as she shares her experience of participating in and winning the 2024 award.
I dag hadde vi i NCE Seafood Innovation nok en lærerik og engasjerende Startup Morgen, ledet av Cathrine Ulvatne! Dette er et digitalt møte for våre medlemmer, spesielt rettet mot startups, hvor vi deler siste nytt fra klyngen og lærer av hverandres erfaringer. Kort fortalt – en perfekt kickstart på dagen. 🚀
Innovasjon og teknologi i fokus på Seafood Next-samling i Trondheim
Forrige uke samlet vi oss i Trondheim for modul 2 i for 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗡𝗲𝘅𝘁-𝗞𝘂𝗹𝗹 #𝟴,, som i år består av 27 deltakere fra alle mulige bransjer – advokater, bank, oppdrettere, fiskere og teknologi – og det er nettopp denne miksen som gjør programmet så spennende! Det handler ikke bare om fag, men også om å bygge nettverk og dele perspektiver.
Fokusgrupper = Et innspillsmøte for faglig utvikling og samarbeid mellom medlemmer 💡
I NCE Seafood Innovation jobber vi med å skape møteplasser for våre medlemmer hvor de kan dele kunnskap, diskutere strategiske utfordringer og muligheter i sjømatnæringen.
Energieffektivisering i sjømatnæringen! PEIS-prosjektet avsluttet med viktige funn
Forrige uke ble resultatene fra forskningsprosjektet PEIS – Potensialet for energieffektivisering i sjømatnæringenpresentert under et seminar i regi av NCE Seafood Innovation i samarbeid med SINTEF Ocean, SINTEF Energi og ENTRO.
Juryen bak «Seafood Innovation Award» er på jakt etter havbruksnæringens mest lovende start-up selskaper.
Tekst hentet fra Kyst.no og skrevet av Ole Andreas Drønen.