Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Som Seafood Trainee får du en krevende og utviklende ettårig traineestilling i en fremoverlent bedrift i sjømatnæringen. Oppstart er høsten 2024 og fristen for å søke er 1. februar.

En spennende og fremtidsrettet næring

Sjømatnæringen er en sentral fremtidsnæring for Norge, og er allerede vår nest største eksportnæring med en samlet eksportverdi på over 150 milliarder i 2022. Næringen befinner seg i et spennende skjæringspunkt mellom biologi og teknologi, med enorme utviklingsmuligheter i årene fremover, både lokalt og globalt.

For å fortsette utviklingen av bærekraftig matproduksjon fra havet behøver næringen fersk kompetanse og unge krefter som kan bidra i utviklingen. Er du lærevillig, motivert og klar for å ta ditt første steg inn i en viktig og fremtidsrettet næring full av muligheter?

Faglig og sosialt program

Som Seafood Trainee får du en ettårig traineestilling i en bedrift i sjømatnæringen. I bedriften får du en egen mentor for profesjonell og personlig utvikling i jobben. I tillegg får du delta på et modulbasert faglig og sosialt program gjennom året sammen med 30 Seafood Trainees fra ulike bedrifter.

Programmet består av fire 3-dagers moduler, hvorav tre i Norge og en i utlandet. Samlingene vil ha tema som omfatter hele verdikjeden i sjømatnæringen, med særlig fokus på bærekraft, innovasjon og utviklingstrender. Dette er en mulighet som gir deg intensiv opplæring i sjømatnæringen generelt og spesifikt hos det aktuelle selskapet, som har en sterk faglig og næringsrettet forankring.

Seafood Trainee er et program med muligheter for kandidater fra flere utdanningsløp, og det er jobbmuligheter i mange ulike bedrifter. Stillingene har lokaliteter langs kysten fra Rogaland til Finnmark, både i byene og i distriktene. Kandidater som ser positivt på å flytte på seg stiller ekstra sterkt i konkurransen om de spennende stillingene.

NCE Seafood Innovation tilrettelegger Seafood Trainee-programmet, og blant bedriftene som rekrutterer Seafood Trainee til høsten 2024 er; Lerøy Seafood Group, Cargill, Grieg Seafood, Mowi, Lingalaks,  SR-bank, Nutrimar mm.

Sjekk ut Finn-annonsen for å se hvilke kvalifikasjoner og egenskaper vi ser etter i år.

Bilde: Silje K. Robinson

Interessert i en Seafood Trainee til din bedrift?

Ønsker du å ansette en Seafood Trainee høsten 2024? Det er fortsatt mulig å ta kontakt med Lena Bekken, programansvarlig for Seafood Trainee. Les mer om det her.